[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Aida" U u Osijeku] - Rašica, Božidar (1985)
Sadrži skice za scenografiju (31 pojedinačni list i 2 bloka uvedena pod 2 broja) i razglednicu (1) za operu "Aida". Osijek, 1985., neizvedeno.