[Božidar Rašica. Scenografija za komediju "Charleyeva tetka" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1955)
Sadrži fotografije (7) komedije "Charleyeva tetka" /Brandon Thomas; redatelj Vlado Habunek; kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert. Gradsko kazalište "Komedija", Zagreb; premijera 10. siječnja 1955.