[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Operabus" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1965)
Sadrži skice za scenografiju (4) za operu "Operabus" / Pierre Schaeffer; redatelj Vlado Habunek kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert; 3. Muzički biennale Zagreb, 1965., Zagrebačko dramsko kazalište; premijera: 23. ožujka 1965.