Sunflower - Hnizdovsky, Jacques ([S. l.] : [s. n.], 1974)
Prikaz suncokreta.
Signatura autora ispod otiska olovkom: Hnizdovsky: Sunflower: 1974. T.P.; s.d. na prikazu otisnuto HV.
Digitalna reprodukcija
Hnizdovsky : Woodcuts, 1944-1975. Gretna : Pelican Publishing Company, 1976.
Keywords: Drvorezi