Prairie Chicken - Hnizdovsky, Jacques ([S. l.] : [s. n.], 1974)
Prikaz prerijske kokoši.
Signatura autora ispod otiska olovkom: Hnizdovsky: Prairie Chicken 1974.A.P.
Digitalna reprodukcija
Hnizdovsky : Woodcuts, 1944-1975. Gretna : Pelican Publishing Company, 1976.
Keywords: Drvorezi