MHKD na gostovanju u Švicarskoj. - Freudenreich, Aleksandar; Radetić, Ernest; Ljevaković, Zvonimir (Zagreb : Zaklada tiskare Narodnih novina, 1939)
Prikazi švicarskih novina o gostovanju MHKD.
MHKD = Matica hrvatskih kazališnih dobrovoljaca.
Na kraju teksta: Preveo Z. Ljevaković.
Puni oblik imena prevoditelja: Zvonimir Ljevaković.
Str. 5-7: Kulturna zadaća M.H.K.D. / Aleksandar Freudenreich ; Ernest Radetić.
Keywords: Tradicijski plesovi -- Hrvatska -- Izvedbe