Opsunflower - Hnizdovsky, Jacques ([S. l.] : [s. n.], 1965)
Prikaz tučka suncokreta.
Signatura s.d. ispod otiska olovkom: Hnizdowsky: Op-sun flower 1965. T.P.
Digitalna reprodukcija
Hnizdovsky : Woodcuts, 1944-1975. Gretna : Pelican Publishing Company, 1976.
Keywords: Linorezi