[Razni letci - 1896 - 1988] - Matoš, Antun Gustav; Kranjčević, Silvije Strahimir; Banović, Stipan (1896)
Sadrži letke, stihove, zapisnike, sastavke i sl. : 1. U pravilnik te ljubim (Stihovi) 2. Uverenje drugu Kuvačić Nikici (Uvjerenje o izdatoj udarničkoj znački za izvanrednu požrtvovanost u izgradnji autoputa "Bratstvo i jedinstvo") 3. Uverenje drugu Kuvačić Nikici (Uvjerenje o izdatoj udarničkoj znački za izvanrednu požrtvovanost u izgradnji autoputa "Bratstvo i jedinstvo") 4. Hajduk Blago u gospodinu preminuo (Šaljivi letak prigodom utakmice Hajduk - Dinamo u Splitu 6. V. 1979.) 5. Pravila Hrvatske nakladne zadruge u Zagrebu 6. Raspored žalobne svečanosti prigodom ukopa blagopokojnoga Biskupa Josipa Jurja Strossmayera 13. i 14. travnja 1905. 7. Poziv na upisivanje dionica 8. Hausordnung für das Statthalterei-Gebäude in Triest. 9. Exhibition of Serbian art (Poziv na izložbu likovnih autora Meštrovića, Rosandića, Račkog, Marijanovića i Krizmana. 10. Oglas (Pravila za posuđivanje knjiga) 11. [Proslava] Hiljadugodišnjice Hrvatskog Kraljevstva u Livnu (Poziv na svečanost i raspored događanja) 12. Starokatolička crkva (O značajkama starokatoličke crkve) 13. Seljačka Sloga ima zadaću širiti … (O seljačkimj smotrama) 14. Moj odgovor na napadaj Dra F. Fanceva (Istrižak iz lista "Glas naroda" br. 9, drugo izdanje) 15. [O prepirci D. švoba i F.Šišića] (Komentar posvete koja se nalazi na posebnim otiscima pojvesnih rasprava Držislava Švoba)