[Profilo] - Gischia, Léon (1981)
Kubistički prikaz lica u plohama u smeđoj nijansi.
Dolje desno olovkom: GISCHIA; dolje lijevo olovkom: 36/120; gore desno unutar prikaza otisnuto: GISCHIA.
Naslov i godine preuzeti iz literature. Litografija prema kojoj je otisnuta serigrafija nastala je 1981. godine.
Literatura: Francastel, Pierre , Lescure, Jean: Léon Gischia. Zagreb : [Paris]: Globus : Muzej za umjetnost i obrt ; Paris Art Center, 1988. ; Ante Glibota. Léon Gischia: l'opera = l'oeuvre. Torino: Seat, 1995.
Keywords: Serigrafije