Hotel Slavija Bellevue - Opatija - Dokmanović, Ranko ([s. n.], 1981)
Fotografija hotela snimljena iz snižene točke očišta s dodanim obojenim intervencijama u obliku crvene palme, plavog neba i zelenih ploha.