Deklica - Berber, Mersad (1982)
Unutar zlatnog okvira na smeđoj podlozi portret djevojke.
Desno dolje unutar otiska: M. Berber; l.d. unutar otiska 64/130; na pozadini olovkom: Deklica
Keywords: Sitotisci