Schlossplatz zu Stuttgart. - Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut in Hildburghausen, 1800)
Prikaz trg s monumentalnim stupom i fontanama okruženog reprezentativnim zgradama.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: SCHLOSSPLATZ zu STUTTGART // Bibliograph. Institut in Hildburghausen.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi; Stuttgart