[NOB - Gorski kotar - Hrvatsko primorje - 1944] : [Politički letci] - Ribar, Ivan (1944)
Sadrži letke i proglase: 1. Omladino Hrv. Primorja! Nakon dva mjeseca duga putovanja … (Izvještaj s II. Kongresa antifašističke omladine Jugoslavije) 2. Narode Hrvatskog primorja! Iskrcavanjem engleskih i američkih trupa … (Poziv u NOV) 3. Narode Hrvatskog primorja! Pobjedonosna Crvena armija slomila je … (Izvještaj o stanjima na stranim frontovima i poziv u NOV) 4. Posljednji poziv predsjednika nacionalnog komiteta oslobođenja Jugoslavije i Vrhnovnog komandanta … (Poziv domobranima, četnicima i dr. da prijeđu u NOV) 5. Domobrani, legionari i vojnici u Hitlerovoj službi! Hitlerove se divizije .. (Poziv da se napusti Hitlerova vojska) 6. Soldati Italiani. Mentre in Italia i partigiani … (Poziv Talijanima u talijanske jedinice NOV-a) 7. Vojnici! Ljudi u Hitlerovim kabanicama! Vaši gospodari vam govore … (Poziv u NOV) 8. Vojaki, ljudje v Hitlerovih plaščeh! Vaši gospodarši vam pravijo različite laži … (Poziv u NOV) 9. Vojáci, lidi v Hitlerovím kabátima! Vaši hospodáři vám říkají ... (Poziv u NOV) 10. Soldaten! Manner in den Hitleruniformen! Ihre Herren erzehlen ihnen allerlei Lüglen … (Poziv u NOV) 11. Notizie per I combattenti Italiani della 13a divisione NOVJ Prilog divizijskim novinama br. 83. (Izvještaji o djelovanjima 13 divizije) 12. Govor Maršala Tita u Beogradu (Govor Maršala Tita održan na Banjici prilikom defilea jedinica NOVJ) 13. Narode Cresa i Lošinja! Pod snažnim udarcima naše junačke NOV, uz pomoć … (Pamflet o ujedinjenju Hrv. Primorja s Hrvatskom i Jugoslavijom) 14. Legionari, domobrani, četnici! Bježeći ispred naše junačke NOV i bratske pobjedonosne … (Poziv za napuštanjem neprijateljskih jedinica) 15. Radio vijesti, 15.IX.1944. Oslobodjen je Negotin … (Izvještaj o uspjesima NOV-a) 16. I. omladinski slet Hrvatske 17. Braća iz Sovjetskogo Sojuza! 18. Narode Hrvatskog primorja! Ovogodišnja se proslava Prvog Maja vrši …