[NOB - Slavonija - 1944] : [Politički letci] (1944)
Sadrži letke i proglase: 1. Živjela naša 34. divizija (Poziv omladincima da se pridruže Seljinoj brigadi) 2. Uzmi oružje u ruke! Bori se za obitelj i dom! 3. Hrvati Slavonije! Diljem Hrvatske ore se … (Obavijest i o dolasku novih 600 boraca u NOV i poziv da se slijedi njihov primjer) 4. Narodu Slavonije! Dugo očekivani Drugi front je otvoren … (O otvaranju 2 fronta) 5. Presuda nad hitlerovskom Njemačkom je izrečena i bit će izvršena 6. Diverzanti XII. Divizije se bore (O radu diverzantske čete) 7. Amnestija predsjedništva Antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Jugoslavije (Amnestija za pripadnike četničkih jedinica) 8. Narodu Slavonije. Pod neodoljivim naletom … (Poziv svim nacionalnostima Slavonije u NOV) 9. Narodima Slavonije! Žetva je na pragu … (Poziv da se ne predaje žito neprijateljima) 10. Govor Maršala Tita prilikom proslave dvogodišnjice osnivanja I. Dalmatinske Brigade 11. Uspon i silazak dr Mačeka 12. Nećemo im oprostiti. Strahovite zločine … 13. Svim đacima i ostaloj omladini. Početkom kao daljnjim razvojem … (O ulozi omladine u NOB-u) 14. Srbija gori. Svi naši narodi … 15. Crvena armija je došla 16. Domobrani, domobranski dočasnici i časnici! 15. rujan 1944. je posljednji rok ... (Poziv domobranima da prijeđu u redove NOV-a) 17. Obiteljima domobrana. Obraćamo se vama čiji sinovi ... 18. Ofenziva Crvene Armije. Vijest o ofenzivi … 19. Čas odluke je pao! Dne 30. VIII. …. (Poziv domobranima da prijeđu u redove NOV-a)