Željeznice 21 stručni časopis Hrvatskog društva željezničkih inženjera - Hrvatsko društvo željezničkih inženjera (Zagreb) (Zagreb : HŽ Putnički prijevoz, 2017)
Časopis objavljuje radove iz svih strukovnih područja posvećenih željeznici.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema god.15,br.4(2016) ; zadnji opis prema god.19,br.4(2020) dana: 2.2.2021.
Keywords: Željeznički promet -- Serijske publikacije; Željeznice -- Serijske publikacije; Vlakovi -- Serijske publikacije