[Rad u pejsažu (Malinska) - akvarel V] - Paro, Frane ([Malinska], 1964)
Tri stilizirana drveta.
Dolje desno: olovkom Paro 64.
Crteži iz ciklusa: Rad u pejsažu (Malinska), voditelji: Đuro Tiljak i Ivo Režek (podaci preuzeti od autora).
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akvarel