Mrak gradonačelnica - Mrak Taritaš, Anka ([Zagreb] : [s. n.], 2017)
Web-stranice kandidatkinje za gradonačelnicu grada Zagreba.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.3.2017.)
Keywords: Mrak Taritaš, Anka; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2017.