Sandra Švaljek - Švaljek, Sandra (Zagreb : S. Švaljek, 2017)
Web-stranice kandidatkinje za gradonačelnicu grada Zagreba.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.3.2017.).
Keywords: Švaljek, Sandra; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2017.