[NOB - 1941 - 1942] : [Politički letci] (1941)
Sadrži letke i pozive: 1. Narodima Jugoslavije. Braćo svih narodnosti i vjera! 2. Drugovi borci, komandiri, komandanti i politkomesari Narodno-oslobodilačke partizanske i dobrovoljačke vojske Jugoslavije (Povodom godišnjice 6. travnja, napada na Staru Jugoslaviju) 3. Domobrani, časnici i dočasnici hrvatskog domobranstva! (O prijelazu domobranskog Varaždinskog Artiljerijskog Puka u partizansku vojsku) 4. Hrvati, vojni obveznici! Vojnici, dočasnici i časnici hrvatskog domobranstva u Hrvatskoj je počela opća mobilizacija 5. Hrvatski vojnici podoficiri i oficiri! (Poziv omladini da stupa u partizanske redove povodom 1. svibnja) 6. Omladino Hrvatske! 7. Narodima Jugoslavije. Braćo svih narodnosti i vjera! 8. Saopštenje Vrhovnog štaba Narodno-oslobodilačke vojske i partizanskih odreda Jugoslavije (Saopćenje o strijeljanju 130 ustaša kao odmazdu za 3 ubijena partizana). 9. "Borba" broj 32 od 27. decembra donosi slijedeći članak: "Stvaranje materijalne baze za vojsku i pozadinu" 10. Za šest mjeseci borbi u zapadnoj Bosni 37 gradova, 45 topova, 17.035 ubijenih i 7.500 zarobljenih neprijateljskih vojnika (Godišnji izvještaj) 11. Organizaciona rezolucija Prvog antifašističkog kongresa omladine Jugoslavije 12. Štab IV. Bataljona II. K.N.O.P. odreda "Mladen Stojanović" (Imenovanje komandnog osoblja 1., 2., 3., 4. i 5. čete) 13. Domovina vas zove oružje vas čeka. Hrvati i Srbi stupajte u Narodno oslobodilačku vojsku! 14. Objašnjenja i uputstva za rad Narodno oslobodilačkih odbora 15. Srpskom i hrvatskom narodu Like! Radnicima i seljacima! 16. Zavedeni i silom mobilisani Srbi Gračačkog kotara od strane izdajničkih četničkih vodja, zadnji je čas da ih napustite i predjete na stranu Narodno oslobodilačke partizanske vojske. 17. Hrvatskom i srpskom narodu brinjskog kotara (Zločini četnika nad Hrvatima u Glibodolu)