[Četnička organizacija - 1941 - 1945] : [Politički letci]. (1941)
Sadrži letke: 1. Srbi silom mobilisani od partizana! (Poziv za prelazak iz partizana s propusnicom.) 2. Brate Srbine! Da li si razmišljao, a ako nisi .. (Poziv za prelazak iz partizana s propusnicom.) 3. "Zavnoh" je zabio nož u leđa Srbima, borcima u partizanskim redovima. (Kritika Plitivičke deklaracije Zavnoha) 4. Antifašističko vijeće Hrvatske radi na uništavanju srpstva (Kritika Plitivičke deklaracije Zavnoha) 5. Istina i komunistima i narodno oslobodilačkoj vojsci 6. Sram vas bilo Vladimire Nazoru 7. Svim Srbima - partizanima Korduna i Like 8. Hrvati! Ceo naš narod vodi nacionalnu borbu (Protiv partizana) 9. Braćo Hrvati u partizanskim redovima. Dogadjaj u poslijednje dvije godine.. 10. [Srpske pjesme] 11. Srpskom narodu! Došao je onaj Istoriski čas … 12. Dragi brate Jovaše! Više puta govorio si protiv mene .. 13. Partizani po drugi put otkrili karte (O savezu partizana i četnika) 14. Posljednji partizanski trzaji !! 15. [..] Srbija u partizanskim redovima i van njih 16. Svima Hrvatima na znanje. Oni koji su klali srpski i hrvatski narod .. (Protiv ustaša) 17. Još jedan zločin izvršen nad nedužnim Srbima! (O zločinima partizana) 18. Posljednji poziv Srbima partizanima. Evo već nekoliko meseci… (Protiv partizana) 19. Posljednja opomena svima Srbima!!! 20. Partizanstvo u službi ustaško-frankovačkog velikohrvatstva
21. Uputstvo za rad rodova, desetina i patrola … 22. Naredba str. pov. Br. 108 (O položaju oficira i podoficira) 23. Srbi u partizanskim redovima da li znate? (Protiv partizana) 24. Sedmični pregled događaja broj 3 25. Radio vesti 8 (Vijesti Radio Londona) 26. U prošloj godini malene grupice … 27. Tajni plan velikosrpske ideje i njene ekspanzije 28. Radio izvještaj Lo decembra 1942. godine 29. Rezolucija. Predstavnici jugoslavenskih nacionalista .. (Protiv federacije) 30. Dragi kume Jovo (Privatno pismo) 31. Srbijo mila, ti ne vidiš mnogo .. (Stihovi) 32. Referentima za antikomunističku nacionalno-političku propagandu 33. Ne dati se - namagarčiti … " (Protiv partizana) 34. Braći Srbima širom cijelog srpstva. Poruka grupe bosanskih četnika. 35. Zašto se borimo 36. Srbadijo mila (Stihovi) 37. Braćo Srbi! Engleska zvanična novinarska agencija … (O susretu predstavnika NOV-a s jugoslavenskom vladom u Kairu) 38. Rusija se javno odrekla partizana. 39. Staljin raspustio kominternu vrhovnu komunističku upravu za cijeli svijet čije je sjedište bilo u Moskvi. 40. Srbi Like, Korduna i Banije. U času naše najveće narodne ..
41. Raspodela Jugoslavije po partizanskom nacrtu 42. Seljački gradjanski narode Dalmacije! Zadnjih dana šire se razni partizanski … (Protiv partizana) 43. "Times" o Jugoslaviji i zadatku Draže Mihajlovića 44. Opasna zavera protiv Srpstva 45. Svima Srbima, partizanima i neutralnima! Naša četnička borba i ideje.. 46. Braćo Srbi i Hrvati! Moramo biti na čisto … 47. Jugoslaveni Hrvatskog primorja i Gorskog kotara. Dani zlatne slobode … 48. Primorcima i Goranima u partizanskim redovima. Pošli ste u partizanske redove … 49. Izjava prebeglih partizana četnicima 50. Srpski narode! Pored bezbroj primera, .. (Protiv KPH) 51. Svima partizanima (Poziv partizanima da pristupe četnicima) 52. Braćo Srbi! Hoćete li biti iskreni,… 53. Na znanje!! Svima viđenijim Srbima, koji su bilo kakovi funkcioneri "partizanstva!" 54. Posljednja opomena svima Srbima!!! Bravo Srbi naši Radlovići! 55. Srbima partizanima! U dnevnom listu "Nova Hrvatska" .. 56. Od crvenog barjaka do - generala Ajzenhovera! 57. Zašto se borimo (Četnički program u 5 točaka) 58. Bilten br. 3. Motajičko-četničke obaveštajne službe 59. Bilten br. 7. Motajičko oslobodilačke službe 60. Srbi partizani. Već ste drugu godinu …
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu
Keywords: Mihailović, Draža; Tito, Josip Broz; Srpski nacionalisti; Politička propaganda; Četnički pokret; Partizanski pokret