Public sector economics (Zagreb : Institute of Public Finance, 2017)
Časopis objavljuje članke iz područja ekonomike javnog sektora.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.41,no.1(2017)
Keywords: Javne financije -- Serijske publikacije