[Hrvatski nacionalisti - ustaški pokret - 1941 -1945] : [Politički letci] - Toth, Dragutin; Matačić, Lovro; Skračić, Jerko; Žanić, Milovan (1941)
Sadrži letke, proglase, plakate: 1. Najveličanstvenija borba svih vremena! (Poziv pridruživanju ustašama) 2. Pogibelj za islam! (O situaciji u Turskoj) 3. Magyarok, rajtatok áll, hogy mit választtok 4. Političko kazalište (O saveznicima) 5. Braća neprijatelji (O partizanskim letcima) 6. Dopisnik HDK Croatiae iz Sofije, koji se nalazi na oružnoj vježbi u Srbiji javlja: (Dopis V. Seizora o stanju u Bugarskoj i Srbiji) 7. Odmetnici! Kozara je pala 8. Partizani! Kozara je pala! 9. Seljaci! Partizanska vlast u Kozari je dokrajčena .. 10. Prve riječi Obnovitelja Države Hrvatske 11. Österreicher! Die Rote Armee verfolgt .. (O prijateljskim namjerama Crvene armije u Austriji) 12. Njihovo pravo lice (O pljački sela Budičina) 13. Pravoslavci! Vi kažete da su ustaše .. (O garanciji mira i slobode pravoslavcima) 14. Proglašena je Nezavisna država Hrvatska 15. Obnovitelj Hrvatske u glavnom gradu 16. Marx i Hrvati (Pamflet protiv marksizma) 17. Izvještaj br. 1 Državnom tajništvu za propagandu 18. Izvještaj br. 2 Državnom tajništvu za propagandu 19. [Zastava NDH] 20. Pogreške 1918 uzrok su ovom ratu 21. Hrvatski vojnici! Neutaživa je srbska mržnja prema svemu, što je hrvatsko. (Pamflet protv Srba) 22. Mi i oni. Dok je Poglavnik gradio radničke domove … (Poziv na predaju) 23. Hrvati, seljaci, radnici, gradjani i ostali državljani Hrvatske! Na početku godine 1944.. (Pamflet protiv partizana i komunista) 24. Hrvatski vojnici! Domobrani, ustaše, mornari i oružnici! (O ubojstvu Franje Šimića) 25. Hrvatski vojnici! Povodom zakona o pomilovanju odmetnika .. (O pomilovanju neprijateljskih vojnika) 26. Ruši se kula paleža, ..Partizanstvo, duh jugoslavestva, palež, prolivena krv… 27. Kako se čovjek može prevariti (Protiv partizanskih promidžbenih metoda) 28. Mi znamo da ti je borba po šumama već dojadila (Poziv za odlazak iz partizana)