[Seljačko demokratska koalicija - 1937] : [Politčki letci] (1937)
Sadrži letke: [1. Vijećanja Izvršnog odbora SDS 24 i 25 januara 1937. Rezolucija. 2. Govori sa sastanka vođa političkih stranaka HSS-a, Demokratske stranke, Zemljoradničke stranke, SDS-a i dr. održanog u Farkašiću, 21. 9. 1937 3. Kritika vođenja vanjske politike premijera Stojadinovića. 4. Našim prijateljima! ]