[Hrvatska seljačka stranka - 1937]. ([Politički letci]., 1937)
Sadrži letke i proglase. [1. Poslije jugoslavenskih izbora 2. Pljačka dnevnica 3. [Gospić] rukopis 4. Hrvatski narode! 5. Milanu Stojadinoviću 6. Nasljednici Puriše Račića 7. Hrvatskoj javnosti! Istina o sporu Penić-Grivičić Prilog "Hrvatskog dnevnika" od 1.5.1937. 8. Rezolucija 9. Svim narodnim zastupnicima, te predsjednicima kotarskih i obćinskih organizacija Hrvatske Seljačke Stranke 10. Hrvati i Hrvatice! (Poziv za susret s bosanskim Hrvatima) 11. Nema sporazuma (Izjava V. Mačeka holandkom novinaru.) 12. Govor inž. Augusta Košutića 13. Slovenskim kmetom - temeljni sili slovenskog naroda! Na slovenskom jeziku. 14. Dragi narodni zastupniče! Dragi hrvatski narode! (Govor V. Mačeka prigodom manifestacije njegova rođendana.) 15. Kako se postupa s našim novcem (Izvještaj o raspodjeli državnog novca.) 16. Židovskoj javnosti! 17. Pismo Amerikanskih Hrvata Davidoviću Oštećen 18. Istinu treba reći o nesretnom radu marksista medju zagrebačkim tramvajcima (Kritika upućena marskistima koji rukovode radničkim akcijama.) 19. Proglas o proslavi 1. svibnja 20. Hrvati traže autonomiju. 1 primjerak otisnutog letka i 2 kom. strojopisa ; (Prijevod članka iz Dayly Telegrapha od 27. svibnja 1937.) 21. "Seljački dom" broj 8. koji predplatnici nisu dobili (Razlozi zašto pretplatnici nisu dobili broj tjednika "Seljački Dom". ) 22. Izjava dra Vladka Mačeka dana vanjskim novinarima dne 11. siječnja 1937. 2 primjerka su u strojopisu, a 4 u tiskopisu. 23. Senzacionalne izjave Dr. Mačeka (Prijevod članka iz bečkih novina "Das Echo" od 29. svibnja 1937. br. 121.) ]
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu
Keywords: Maček, Vladko; Hrvatska seljačka stranka