[Hrvatski nacionalisti - ustaški pokret - 1937-1941] : [Politički letci] (1937)
Sadrži letke i proglase s političkim porukama. (1937): 1.Hrvatska omladina bori se sa podmuklim neprijateljima hrvatskog naroda. 2. Hrvati! Muževi i žene ! 3. Slava mučenicima junačke Like! (Poziv da se izvjese crne zastave zbog pogibije hrvatskih seljaka.) 4. Za Dom spremni (Interpretacija Starčevićeve političke misli i kritika V. Mačeka. ) 5. Slava Mučenicima ! 5. Hrvatski narode ! (Osvrt na krvoproliće u Lici.) 6. Hrvatski narode ! (Kritika proslave rođendana V. Mačeka upućena HSS-u.) 7. Braćo Hrvati! (Poziv na proslavu obljetnice smrti Ante Starčevića.) 8. Neuspjela sabotaža sa strane "Hrvat. Dnevnika" 9. Proglas Hrvata Južne i Sjeverne Amerike na hrvatski narod u domovini 10. Nekoliko misli prilikom smrti biskupa Uccelinija Hrvatski narode ! 11. Hrvatski narode! (Komentar o otkazivanju kolektivnog ugovora radnicima Splita i Dalmacije.)