Tendencije 4 = Tendecies 4 : kompjuteri i vizualna istraživanja 5.5-31.8. 1969, Galerija suvremene umjetnosti : nova tendencija 4, 5.5-16.6.1969., Muzej za umjetnost i obrt : typoezija, 6.5-5.6.1969., Galerija studentskog centra : publikacije i knjige, 6.5-5.6.1969., isip (Galerija suvremene umjetnosti Zagreb, 1969)
Plakat se sastoji od dva dijela. Na crnoj podlozi rasprostiru se nizovi srebrnih kružnica i krugova. Uz gornji rub plakata raspored krugova i kružnica tvore t4t4. Uz donji rub plakata smješten je tekstualni dio na hrvatskom jeziku, također sadržaj događanja na više stranih jezika.