[Gradski muzej Nova Gradiška] : [katalozi izložbi]. (Nova Gradiška : Gradski muzej Nova Gradiška, 2016)
Sadrži kataloge izložbi: Crteži / Jelena Kovre.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Gradski muzej Nova Gradiška