Majko, zašto još razmišljaš... ([S. l.] : [s. n.], 1955)
Na smeđoj podlozi različite propagandne poruke u cilju cijepljenja djece, čitavom površinom plakata. Ilustrirani prikaz djeteta s povezom preko očiju na rubu provalije smješten uz desni rub plakata te majke s djetetom u naručju smješten uz lijevi rub plakata.
Izvornik je digitaliziran
Keywords: Litografija u bojama; Zdravstveni plakati