Statistika I. pomorskog saobraćaja, II. pomorske trgovine, III. prometa putnika morem, IV. pomorskog ribarstva : Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca u god. 1925. ([Direkcija pomorskog saobraćaja], 1926)
Ministarstvo saobraćaja Kr. Srba, Hrvata i Slovenaca. Direkcija pomorskog saobraćaja u Splitu. Br. 13250/26. Statistika I. pomorskog saobraćaja, II. pomorske trgovine, III. prometa putnika morem, IV. pomorskog ribarstva Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca u god. 1925.