Payment transactions and accounts : payment statistics (Croatian National Bank, 2017)
Časopis koji se izdaje u okviru statistike platnog prometa krajem svake kalendarske godine te obuhvaća i prikazuje podatke za prethodnu kalendarsku godinu.