Dobrotvorka (Zagreb : Zaklada Zamah, 2011)
Web-stranice nagrade "Dobrotvorka" za žene u filantropiji koju dodjeljuje Zaklada Zamah.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.01.2017.)
Keywords: Filantropija