Božić 1925. : [u proslavu hiljadu godišnjice hrvatskoga kraljevstva za boravka Njegova veličanstva kralja Aleksandra I. i Njezinoga veličanstva kraljice Marije]. ([U Zagrebu] : [Udruga hrvatskih učiteljica], 1925)
Pjesme, priče i narodne popijevke.
Om. nsl.