Mali Pero (Zagreb : Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade - Klub prvih pisaca, 2016)
Časopis objavljuje radove članova Društva, prati njihov rad i novosti vezane za knjige namijenjene djeci i mladima u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
O 2016. uređuje: Vedran Smolec; od 2022. glavna urednica: Iva Dužić.
Keywords: Dječja književnost -- Serijske publikacije