Mali Pero (Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade - Klub prvih pisaca, 2016)
Časopis objavljuje radove članova Društva, prati njihov rad i novosti vezane za knjige namijenjene djeci i mladima u Hrvatskoj.