[Gradska galerija Labin] : [katalozi izložbi]. (Labin : Gradska galerija Labin, 2016)
Sadrži kataloge izložbi: 1 Herbagenija / Vice Tomasović. 2 Prorezi / Đani Celija. 3 Ljepši svijet / Slavica Marin. 4. Antun Motika 1902. - 1992. 5. Ratio /Miran Blažek. 6. 3. otok Dr. Moreaua / Danko Friščić. 7. Vježbanje obitelji / Petra Mrša.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Gradska galerija Labin; Katalog izložbe