Diabetes slatki život : glasilo Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga - Hrvatski savez dijabetičkih udruga (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski savez dijabetičkih udruga, 2011)
Časopis Diabetes službeno je glasilo Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na : http://www.diabetes.hr/casopis-diabetes.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema 2016,br.6.
Keywords: Šećerna bolest -- Serijske publikacije