Jedno pismo Rugjera Boškovića. - Bošković, Ruđer Josip; Zaninović, Antonin ([Zagreb] : [s. n.], 1924)
Pismo R. Boškovića na tal. jeziku upućeno G. S. Contiju.
Str. 707-711: [Uvod] / Antonin Zaninović.
P.o.
Na omotu: Bulićev zbornik, Strena Buliciana.
Nasl. nad tekstom.
Puni oblik imena autora: Ruđer Josip Bošković.
Na kraju teksta: Starigrad (na Hvaru).
Podatak o autoru uvoda je na kraju teksta.
Keywords: Bošković, Ruđer Josip -- Korespondencija; Vjera i razum; Religija i znanost