Bibliografija domaće filozofijske i psihologijske literature : godina 1924 - Kučera, Elza ([Zagreb] : [s. n.], 1927)
Bibliografija za god. 1924. i 1. dio 1925.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autorici na kraju teksta; puno ime autorice: Elza Kučera.
P. o.: Revija za filozofiju i psihologiju ; knj. 1, sv. 1-2, 1927.
Keywords: Psihologija -- Bibliografija; Filozofija -- Bibliografija