Rostra časopis studenata povijesti Sveučilišta u Zadru - Sveučilište (Zadar) (Zadar : Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, 2010)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene, stručne i pregledne radove, kao i recenzije, kritike i osvrte na historiografska i druga pisana i mulitimedijalna djela povijesne tematike.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1(2008) urednik: Eduard Visković; od vol.3(2010): Lucijana Lasić; od vol.5(2012): Goran Đorđević;vol.6(2014): Marina Matiša; od vol.7(2016): Marin Banović; od vol.9(2018): Krešimir Baljkas; od vol.10[i.e.12](2019): Maja Raguž.
Ne izlazi 2013. i 2015.
Opis prema vol.10,no.10(2019) dana: 3.3.2022.
Keywords: Povijest -- Serijske publikacije