Zadar : Yougoslavie. ([S. l.] : [s. n.], 1951)
Uz lijevi rub plakata prikazana je kupačica u žutom jednodijelnom kupaćem kostimu, žutom kapicom na glavi i crvenim ručnikom u ruci. U desnom donjem uglu ležaljka za plažu. U drugom planu prikaz muškarca uz obalu, te prikaz mora i grada Zadra. Iznad prikaza grada vijori etiketa na uzici s njegovim imenom
Digitalna reprodukcija
Keywords: litografije; Turistički plakati