Aquatika slatkovodni akvarij Karlovac. - Javna ustanova Aquatica-slatkovodni akvarij (Karlovac) (Karlovac : Javna ustanova Aquatika-slatkovodni akvarij Karlovac, 2016)
Web-stranice projekta čiji slatkovodni akvarij predstavlja floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest porječja četiriju karlovačkih rijeka.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.11.2016.).
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Javna ustanova Aquatica-slatkovodni akvarij (Karlovac); Slatkovodne ribe -- Hrvatska, srednja