JAZZ : Aliis Inserviendo Consumor Foundation represent perfomances by: Boško Petrović,... - Ilić, Mirko, likovni umjetnik (New York : AIC Foundation, 2009)
Unutar ortogonalne mreže uklopljen tekst vezan uz Jazz događanje. Mreža je oblikovana kao opna dijelom prikazanog kubusa
Izvornik digitaliziran
Keywords: Glazbeni plakati