Tradfest festival tradicije i konzervativnih ideja. ([Zagreb] : [s. n.], 2016)
Web-stranice godišnje međunarodne manifestacije tradicionalnih i konzervativnih lidera, mislilaca i aktivista koji svojim djelovanjem potiču uspostavu tradicionalnih i konzervativnih vrednota u Hrvatskoj i svijetu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.10.2016. ; zadnji opis prema verziji dana: 9.8.2019.).
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Društvene vrijednosti -- Hrvatska -- Kongresi