[Izvješće Kr. zemaljskog obrtnog nadzornika o pregledanju obrtnih i tvorničkih poduzeća u Kraljevinah Hrvatskoj i Slavoniji] : [za god. 1894.] - Kraus, Armin ([Zagreb] : [Kralj. hrvatsko-slavonsko-dalmatinska zemaljska vlada, Odjel za unutarnje poslove], 1895)
Izvješće o djelovanju tečaja za 1894. godinu.
Str. [1]-27: Preuzvišeni gospodine / Armin Kraus.
Keywords: Obrtništvo -- Hrvatska -- 19. st