obračun - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Stara gospođa i stari gospodin razgovaraju na ulaznim vratima. Prikazani su karikaturalno.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; d.g. ugao lista olovkom: 57.
Iz serije crteža "Šale i ludorije".
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš