Polytechnic and design - Tehničko veleučilište (Zagreb) (Zagreb : Tehničko veleučilište u Zagrebu, 2016)
Časopis objavljuje tekstove o novim saznanjima na području tehničkih znanosti,informacijskih sustava, novih tehnologija u računarstvu, proširenje metoda e-nastave na visokim učilištima.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.8,no.4(2020) ; zadnji opis prema vol.10,no.3(2020) dana: 16.12.2022.
Keywords: Inženjerstvo -- Serijske publikacije; Primijenjena umjetnost -- Serijske publikacije; Dizajn -- Serijske publikacije