Općina Štitar (Štitar : Općina Štitar, 2013)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 26.8.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Štitar (Hrvatska); Štitar (Hrvatska) -- Vodiči