Počeci časopis studenata Franjevačke teologije u Makarskoj (Split : Franjevački bogoslovni klerikat, 2009)
Sadržaj je protkan franjevačkim duhom i temama i prikazani su važniji događaji koji su obilježili život Crkve.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.franjevci-split.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=447&Itemid=11.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema god.13,br.1(2016) ; zadnji opis prema god.14,br.1(2017) dana: 04.09.2020.
Keywords: Franjevci -- Serijske publikacije; Teologija -- Serijske publikacije