Čudesni svijet tehnike 5 : radni materijal za izvođenje vježbi i praktičnog rada u tehničkoj kuluri u petom razredu osnovne škole - Bartolić, Gordan, profesor tehničke kulture (Zagreb : Školska knjiga, 2014)
Sadrži knjižicu i radni materijal.
Za djecu osnovnoškolskog uzrasta.