Socijalna psihijatrija : časopis Hrvatskoga psihijatrijskog društva (Medicinska naklada, 2013)
Časopis objavljuje znanstvene, stručne i pregledne radove, prikaze bolesnika, lijekova i metoda iz područja socijalne psihijatrije i srodnih struka.